Dueslagets Killing Me Softly

*Emma*

 

stamtavle:

Redrob Lazy Tim

 

SECH NOCH
Falkor
SECH NOCH INTCH
Redrob Jack The Knight
 Vallmyre Vilda Greta
Redrob My Blue Eliza DKCH NORDCH SEVCH INTJCH
Sub Terram Sevärt
Hjelme Pretty Woman
Dueslagets Gianna

FINCH, FJW-03
Foxforest Flashback
FINCH FINBCH DKCH SCH 
Borderhouse Quincy
V-01 PMV-01
Foxforest No Mercy
DKCH
Always Fox Ready Oregano
DKCH
 Borderhouse Licitation
INTCH EUUV92 DCHKLB DCHVDH LCH
 Hjelme Gentle Ginger

 

 

 

01.12.11  Emmas hvalpe (L-kuldet), har nu fået egen side, se dem her


24.11.2011  "Emma" ligger i dag med 5 lækre hvalpe i kurven. Danchos Midas (ejet af Anita Christensen, Kennel Kali-Kama) er far til hvalpene. Alle hvalpene stortrives og "Emma" er kommet godt over fødselen og den 1. uge. Se billeder og mere om hvalpene senere.


25.11.2011 Dueslagets Killing Me Softly var i dag på Årets Borderskue i Herslev. Hun blev 2. bedste tæve i åben klasse - en rigtig flot placering! Godt gået Mette og Emma ;o)

 

Emma i konkurrencen Bedste Odderhoved


7. december 2010:  *Emma* er i dag flyttet hjem til Mette og Kuno (vores datter og svigersøn) - og er hermed igen en del af familien "Dueslagets".  Hun er den herligste lille border terrier man kan forestille sig. Hun er lynhurtig faldet til hos den lille familie. Hun følger Mette i hælen, hygger sig med familiens labrador *Bølle* og spurter rundt sammen med deres kat. Hun har også allerede sovet sammen med dem begge. Hun leger med Jannick på 7 og kigger undrende efter den lille på ½ år. 


2. maj. 2010. *Emma* har i dag været på udstilling i Hillerød. kritik og placering følger senere., jeg mødte hende i Helsingør, hvor hun var med sin "søster" på udstilling. Her kiggede hun lige op af kassen.

 

 

 

Louise, som ejer Emma, laver de smukkeste håndsyede halsbånd og liner. Her ses et par stykker. Jeg fik også foræret et smukt grønt halsbånd, som jeg vil lægge ud på siden senere. Halsbånd og liner kan bestilles efter mål og ønske hos Louise.


3. maj 2009   DKK International Udstilling, Ålborg. Dommer: Ulf Bräthen, DK. Hvalpeklasse: Bedst i racen

     
     
Dueslagets Killing Me Softly, 8 uger gl: