Dueslagets Gustaf

 

 Dueslagets Gustaf, april 2007. Foto: Dueslagets. prik på billedet og se det større

                                                    

Dueslagets Gustaf står til rådighed for egnede tæver, kontakt:

Ejer : 

                            

 

FINCH, FJW-03  Foxforest Flashback FINCH FINBCH DKCH SCH  Borderhouse Quincy Steffex Lei
DKCH NCH KLBCH SCH NORDCH INTCH Borderhouse Gimmik
V-01 PMV-01  Foxforest No Mercy FIN MVA S MVA V-00                        Foxforest No Speed Limits
FIN MVA S MVA                               Foxforest Play With Fire
DKCH Always Fox Ready Oregano DKCH Borderhouse Licitation NLCH Conundrum Sorcerer
DKCH NCH KLBCH SCH NORDCH INTCH Borderhouse Gimmik
INTCH EUUV92 DCHKLB DCHVDH LCH Hjelme Gentle Ginger DKCH PLSG93 Sun
KBHV91 DKCH KBHV92 BDSG92 PLSG92 KBSG92 KLBCH DCH Tallarnas Tiff-Annie

Herunder nyheder fra Dueslagets Gustaf, som nu bor hos sin familie i Frederiksværk

 

:


20.11.07  Dueslagets Gustaf er blevet placeret som nr. 9 på Border Terriernes Årsliste 2007, og er hermed  3. bedste danske han på listen. Se listen ved at klikke her. 

TILLYKKE Birgit og Gusaf!


03.07.07  Kritik fra DKK's udstilling i Rønne 01.01.07:

Dommer: Alex Krasilnikoff, DK

Type: Fortrinlig.

Velbygget af god størrelse, udmærket maskulint hoved og godt udtryk, god overlinie, velanlagte skuldre, velvinklet bagkrop, passende brystomfang, prima pelskondition, gode stabile bevægelser.

1.pr. 1.v. CK cert BHK1 BIR.


01.07.07  Dueslagets Gustaf har i dag været udstillet på DKK´s udstilling på Bornholm. Brugshunde klasse, hanner.  Dommer: Alex Krasilnikoff, DK. Gustaf blev Bedst i Racen og fik certifikat. Kritik og billeder følger senere.

TILLYKKE til Gustaf og Birgit 


14.05.07  Se de samlede resultater fra Gravprøven i Bjæverskov ved at klikke her


13.05.07  Dueslagets Gustaf har i dag været på enkel gravprøve i Bjæverskov, se resultat og billeder ved at klikke på diplomet herunder:


12.05.07   Billede af Dueslagets Gustaf fotograferet sammen med Stars of Uni my Alfred *Alfred*  foto: Birgit Hansen. se billede ved at klikke på det lille billede herunder


22.04.07  Birgit har sendt nye billeder af Dueslagets Gustaf. Se dem ved at klikke på ikonet herunder:


07.04.07         Ribe , DKK, kreds 4. 07.04.2007
                        Åben klasse hanner. Dommer:  Alex Krasilnikoff, DK
                        Kraftig velbygget han af god størrelse, maskulint hoved og godt udtryk, god
                        ryglinje, god brystform, hvor brystomfanget klarer "nåleøjet", velvinklet
                        bagkrop, udmærket pelsstruktur.

                        1.pr.1.v. med CK, BHK2


18.02.07  Dansk Kennel Klub's Internationale udstilling, Odense. Åben klasse, hanner  Dommer Colin A. Smith, Finland. 1. pr. Bedste han 2. 

Dueslagets Gustafs kritik. Klik på billedet og se det større


17.02.07  Dueslagets Gustaf har i dag været på DTK udstilling i Søndersø. Åben klasse, hanner. Dommer Bryn W. Cadogan (GB). 1. pr. Bedste han 4, CK.

Dueslagets Gustaf bedømmes af Mr. Bryn W. Cadogan GB                       Dueslagets Gustafs kritik. klik på billedet og se det større  

 


04.09.06 Dueslagets Gustaf kom slemt til skade få døgn før han skulle udstilles på Bornholm, herunder godt nyt trods den sørgelige begivenhed, se også billeder

Hej alle sammen!
Har I savnet at høre nyt fra mig?  Nu er jeg klar på banen igen efter en længere sygemelding.  Jeg har haft brækket to af ben; det højre forben og det højre bagben.  Desværre kom jeg til at springe over hegnet og løb ned på vejen og blev kørt ned.  Jeg boede fire dage på Karlslunde Dyreklinik, hvor jeg fik indopereret en plade med fire skruer i hvert ben.  Da jeg kom hjem skulle jeg være tre uger i bur og kun to små gåture om dagen.  Derefter tre uger, hvor jeg måtte være løs i haven, men i  snor på stranden.  Nu er jeg røntgenfotograferet for sidste gang og der er atter fuld fart fremad.  Mens jeg var rekonvalescent gik jeg til svømning i en hundesvømmehal, men heldigvis havde jeg lært at svømme i Kattegats bølger inden jeg brækkede benene.  Nu kan Alfred og jeg igen stå vagt på skydeterrænet.  I kan også se mig i hel figur, der er intet at se og jeg er endda nytrimmer. Om få dage kører vi på ferie til Kroatien, det kan være jeg har nye billeder, når vi kommer hjem.
Vov Vov - Gustaf.

 


01.04.06  DTK- Udstilling, Kolding. Dommer: Ann Rohde. SE. SL.1. med flg. kritik:

Kolding:
Mycket tilltalande vackert huvud med korrekta detaljer  bra hals udmærkt krop och goda vinklar  får inta bli større i brotkorg  goda bevægelser.
SL

Se billeder herunder.


19.02.06 DTK udstilling, Søndersø. Hvalpeklasse. Dommer: Ingela Nilsson, Sverige. SL.2. med flg. kritik:

Bra hoved, med små mørke øjne, noget store ører, umerkt fron, mygget velkroppet, bra svand ansætning og tilviklet bag.  Rør sig bra, skulle ønske honom en størrelse mindre. 

 


18.02.06  I dag har Dueslagets Gustaf været på sin første udstilling. DKK udstilling i Odense. Hvalpeklasse. Dommer: Rainer Vuorinen, Finland.  L. med flg. kritik:

Kraftig hvalp, bra proprosjoner, mycke stræke tænder, mørke øgon, noget for stærk skalle.  Bra overlinje, meget bra skinn, prima pels, for bred i brøstkassen och for tung, rør seg bra. 

 


04.10.2005  *Gustaf* blev i dag hentet af sin nye familie fra Frederiksværk. *Gustaf* får en "storebror", som hedder *Alfred*, han er en rar ruhåret gravhund. *Alfred* var med for at hente *Gustaf*, de mødtes ude på græsplænen. *Alfred* var dog mere interesseret i at undersøge omgivelserne. Se billeder af mødet herunder.


 


Prik på billederne, som er sendt fra Gustaf nye "familie",  for at se dem større og læs evt. undertekster.

Dueslagets Gustaf på tur i Porec efterår 2006 Adriaterhavet efterår 2006
Gustaf og Alfred nyder udsigten på skydeterrænet Dueslagets Gustaf september 06, raskmeldt Dueslagets gustaf svømmer i Kattegat DTK-udstilling, Kolding 01.04.06 Kolding 01.04.06 Gustaf og Gucci
|

 

Tilbage til hvalpesiden